Kenneths Reflektioner

web counter
Musik Kontrakt
Jag har fått en möjlighet i mitt musikliv. Jag ska samarbeta med en musiker i USA. Detta initieras av ett skivbolag. Vi kommer först att göra en singel tillsammans och dela de olika uppgifterna för att producera en sång. Det som är spännande med detta är att låten ska baseras på en berömd författares böcker. I det här fallet är en av hans berättelser temat. Jag har läst om den här författaren på kort tid och känner mig redo.
 
 
 
Men jag är ganska nervös eftersom det här är en ny värld för mig. Själv har jag spelat in och producerat 80 låtar själv och jag känner mig ganska erfaren med det. Men som sagt är det här en ny värld för mig.
 
Jag kommer att samarbeta med en musiker vars musik jag på kort tid börjat gilla väldigt mycket. Jag har också varit tvungen att ge mitt samtycke för att våra kontrakt ska upprättas, det har jag aldrig sett förut. Att ett skivkontrakt tecknas gör mig nervös, men samtidigt känner jag att jag får ett enormt lyft av att veta att någon tror att jag är tillräckligt bra för att få ett kontrakt baserat på vad jag tidigare släppt. Sedan finns det tekniska bitar som gör mig nervös, till exempel hur vi arbetar tillsammans när det är så långt mellan oss (Luleå, Sverige - USA). Jag har precis fått kontraktet och kommer att läsa det och gå vidare i min och min partners musikaliska äventyr.