Kenneths Reflektioner

web counter
10 viktiga punkter om livet forts..
Jag kan rekommendera Lifebutiken som har ett brett sortiment av kosttillskott och mycket annat!

Något av det mest inspirerande jag hört kommer från ett filmklipp där
William Harry McRaven gav ett inspirerande tal. William Harry McRaven är en pensionerad amerikansk fyrstjärnig amiral som tjänstgjorde som den nionde befälhavaren för United States Special Operations Command från 8 augusti 2011 till 28 augusti 2014. Från 2015 till 2018 var han kansler vid University of University of Texas System.

"Bädda din säng", kanske ni har hört talas om. Förutom talet som jag sett åtskilliga gånger så har jag också läst boken. Talet innefattar 10 viktiga punkter om livet. Här kommer de sista 5 av dem och mina funderingar kring dem. Vill ni ha McRavens förklaringar så rekommenderar jag boken eller filmklippet.

6. Ibland måste du hoppa ned från hindret med huvudet först - (Om du vill förändra världen, ibland måste du ta risker.) 
Om du hamnar i tuffa situationer så behöver man ta risken och möta problemet fast man är rädd, ibland är det enda chansen att vinna/överkomma.

7. Backa inte från hotet - (Om du vill förändra världen, backa inte från det som hotar.)
På livets resa hamnar vi i ibland kanske i hotfulla situationer. Om det är livshotande kan du försöka fly, men det enda sättet att vinna är att inte backa från hotet.

8. I de tuffaste situationerna måste du vara ditt bästa - (Om du vill förändra världen, kämpa dig igenom de mörka tiderna.)
Hur tuff din situation än är, ge inte upp för hur svårt och utmattande det än är så kommer ljuset alltid efter mörker.

9. Hjälp varandra i svåra situationer - (Om du vill förändra världen, var den som ger andra hopp.)
I dina mörkaste stunder, var den person som står upp och ger andra hopp. Att ge andra hopp innebär att hindra dem från att ge upp under dessa svåra stunder.

10. Ring inte i klockan, (en Navy Seal som ger upp går fram och ringer i en bronsklocka för att visa att den ger upp - (Om du vill förändra världen, ring inte i klockan.)
Att ringa i klockan är det enklaste man kan göra. Men för att du ska lyckas i livet måste du anta att ge upp inte är ett alternativ, och det är då du kan koncentrera dig på att vinna.

Detta är för mig enormt inspirerande, se gärna filmklippet med Admiral William H. McRaven

Ha det gott