Kenneths Reflektioner

web counter
Fem en fredag v. 39: Ekonomi
Så var det dags för  Fem en fredag igen, jag är med i en utmaning som heter Fem en fredag. Den körs av Elisa (Elisamatilda).
Varje fredag svarar vi deltagare på 5 förutbestämda frågor, haka på vet jag. Lämna en kommentar på Elisas blogg så att andra kan hitta in och läsa svaren. Länka hit fler läsare också
Veckans frågor är dessa...
 
1. Vad var det senaste köpet du ångrade?
Det var helt klart cheddarcheese chili som man har på hamburgare. Köp det, det är så gott...det är inte starkt alls sa en av mina vänner. Oj så fel hon hade, jag ångrar starkt det köpet för jag höll på att brinna upp i munnen :) Men "ordentlig" som jag är så åt jag upp hamburgaren.

2. Vad kostar mest i din hushållskassa?
Det är snuset, helt klart. Ska försöka sluta snart men jag har snusat i 35 år så det är inget man gör i en handvändning. men jag ska, för hälsan i första hand men också för ekonomin.

3. Vad sparar du till?
Jag sparar till ett digitalt trumset, och jag lär få spara ett tag då det setet jag suktar över är svindyrt och än så länge bara en dröm. På sikt så sparar jag till min lilla skogsstuga där jag och min framtida hund ska leva pensionärslivet.
 
4. Vad köper du mer sällan än du borde?
Det får bli grönsaker då, går alltid att köpa mer av.

5. Håller du dig till en budget?
Kort och koncist, ja det gör jag.
 
Lev och må och ha en trevlig helg :)
 
Läs mer på elisamatilda.se