Kenneths Reflektioner

web counter
Personlig Sfär
Den personliga sfären är olika för alla människor. Hur nära vi tycker är för nära, det kan bero på vem det är och naturligtvis vem du är. Jag känner några människor som är väldigt nära och ibland inom min personliga sfär.
 
Det är väldigt, väldigt få tillfällen som jag har sagt att "du är för nära". Men idag med denna pandemisituation är det legitimt att säga att "nu känner jag att du är för nära". Tänk dig att det krävs en pandemi för att jag ska kunna skydda min personliga sfär utan att riskera att förolämpa någon.
 
Naturligtvis finns det situationer när du vill att en person ska komma nära, till exempel någon du tycker om. Jag nämnde att jag känner människor som kommer väldigt nära min personliga sfär, det finns naturligtvis det motsatta.
 
Jag känner vissa människor, låt oss säga att vi har en diskussion och jag kommer för nära att höra vad personen säger. Vad som händer då är att den här personen rör sig bakåt lika mycket som jag rör mig framåt. en diskussion kan börja på en plats och sluta 20 meter bort. :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress