Kenneths Reflektioner

web counter
Inspiration
 

Jag har börjat tänka på vad och kanske vem som inspirerar mig i mitt sätt att tänka men också på mitt sätt att skapa musik, texter och film. Jag tänkte på detta en dag då jag blev frustrerad.

Det hände så att jag handlade i en stormarknad och hade gott om frysta varor i mina väskor. Jag väntade på bussen i cirka 15 minuter, sedan när bussen anlände svängde den av och försvann där den inte skulle gå. Jag började genast tänka på mina frysta varor och att övergångsbiljetten på busskortet skulle förverkas på grund av att den bara är aktiv i 75 minuter efter att den har validerats. Jag kände hur arg jag blev och ringde till det lokala transportkontoret, jag fick vänta i kö ett tag och det var tur för mig. För den som svarade hade en så vänlig röst och presenterade sig så vänligt. Vad gjorde jag då, ja jag lät lika vänlig och trevlig och förklarade vad som hade hänt, jag höll till och med om att det är svårt för bussförarna just nu när vägarna byggs om på denna sträcka. Telefonsamtalet slutade med att jag lugnt väntade på nästa buss på 25 minuter.

Men ... inspiration. Jag kan nämna många inspiratörer som jag ser upp till. Jag är inspirerad av Jonna Jinton på Youtube för hennes sätt att filma, belysa och redigera, ja hon är en helt vacker kvinna men titta på hennes filmer så förstår du vad jag menar. Peter Forsberg, Pernilla Wiberg och Frida Wallberg inspirerar mig för att de tror på sig själva och vågar vinna. Jag är inspirerad av alla som vågar vara sig själva och stå upp för sin sak. Jag är inspirerad av det vi kallar företagsamma människor, det vill säga de som skapar sin egen framtid och tar hinder när de kommer och använder möjligheterna. Och slutligen inspireras jag av människor som vågar ha sin egen åsikt.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress