Kenneths Reflektioner

web counter
Semestertrött
Hej alla, just nu känner jag mig lite trött och sliten. Jag tror att det är semestertröttheten som kommit till mig som vanligt.
Efter 35 år i arbete så känner jag igen den, den är inte farlig och den går alltid över.
Semestertröttheten handlar om att jag mer och mer vill vara ledig och låta dagarna bli som dem blev.
Jag har såklart planer för semestern, genom min diagnos så har jag ju gjort en lista :)
Semestertröttheten är dock ganska speciell, för när jag väl är på jobbet så är ju jobbet rätt roligt och intressant och jag känner bara av semestertröttheten några korta ögonblick varje dag. Jag har ju ny tjänst och har nya kollegor, och tjänsten i sig blir bara roligare och roligare att ha. Jag vet inte varför jag kallar den för semestertröttheten, det har bara blivit så. Jag jobbar 12 dagar till och sedan ska jag vara ledig i fem härliga veckor.
På fredag kommer det en "Fem en fredag" blogg, kolla in den. Jag vet inte vad Elisa och Madeleine har för 5 frågor denna gång men det är alltid kul att blogga det, för det kommer in ganska många kommenterar från de övriga som är med i "5 en fredag". 
I Juli ska jag vara med i Madeleine "Orsakullan" Stenbergs utmaning med en blogg varje dag med förutbestämt tema, jag har varit med i en sån förut och det var riktigt roligt. Jag fick mail från en av mina idoler idag, den tyska Gitarristen Jen Majura (fd. Evanescence). Det var stort och jag blev jätteglad.
Ha det gott i värmen, ni kan läsa min blogg igen på fredag!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress